Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Vledder 8381

Zorgcentrum Vledder project

8381 Vledder

Omschrijving

Op een aantrekkelijke locatie, aan de noordkant van Vledder gelegen, nieuw te realiseren appartementencomplex annex woon-zorgcentrum, met zo nodig 24-uurs zorgwaarborg.

Het woon-zorgcentrum wordt gebouwd op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen en de bijna eindeloze natuur van Nationaal Park Drents Friese Wold. Vledder is een aantrekkelijk, karakteristiek brinkdorp met...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 202.000,- tot € 269.000,- Gebruiksoppervlakte 80 m² t/m 120 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 16 Vrij 16 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Op een aantrekkelijke locatie, aan de noordkant van Vledder gelegen, nieuw te realiseren appartementencomplex annex woon-zorgcentrum, met zo nodig 24-uurs zorgwaarborg.

Het woon-zorgcentrum wordt gebouwd op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen en de bijna eindeloze natuur van Nationaal Park Drents Friese Wold. Vledder is een aantrekkelijk, karakteristiek brinkdorp met voorzieningen, zoals supermarkt, bakker, medisch centrum e.d. De gezellige vestingstad Steenwijk ligt op ca. 8 kilometer en biedt veel voorzieningen op allerlei gebied, onder andere een breed scala aan voortgezet onderwijs, theater en NS-station.

Met het woon-zorgcentrum kan in nauwe samenwerking met de apotheekhoudende huisarts en medisch specialistische verpleegkundige hulpverlening in de wijkzorg worden gewaarborgd. Dit kan er aan bijdragen dat mensen bij opkomende lichamelijke en/ psychische problematiek niet naar elders hoeven te verhuizen. Er is een actieve Dorpsbelangenvereniging die gericht is op een
levensloopbestendige woon- en leefklimaat in Vledder.

De appartementen zijn bouwkundig en installatietechnisch (brede deuren, drempelloos, hoogte ramen, loze leidingen, inrichting sanitaire ruimte) afgestemd op het kunnen verlenen van zorg zodra daar een indicatie toe bestaat. Lichamelijke en/of psychische belemmeringen kunnen in huiselijke omgeving worden ondervangen door in Vledder actieve zorgorganisaties), zo nodig met 24-uurs zorgwaarborg.

Het plan bestaat uit 16 zorgappartementen, 2 ontmoetingsruimten, 3 logeerkamers, 1 nachtdienstruimte en 16 levensloopbestendige koopappartementen. Comfortabele, duurzame, energiezuinige appartementen.

De koopappartementen op de begane grond kenmerken zich door een ruime woning-plattegrond en zijn levensloopbestendig uitgevoerd. Er is keuze in afmetingen en elk appartement beschikt over een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer, berging en een 2e toilet.
De appartementen op de begane grond worden via een eigen voordeur ontsloten bereikbaar via de centrale gang. Vanuit de woonkamer kan men via een schuifpui naar een eigen terras met kleine tuin gesitueerd in de gemeenschappelijke buitenruimte.

De koopappartementen op de eerste verdieping kenmerken zich door een ruime woning-plattegrond en zijn eveneens levensloopbestendig uitgevoerd.
De appartementen zijn via de lift en/of de betonnen trap aan de noordzijde bereikbaar. Elk appartement beschikt over een woonkamer met loggia, keuken, twee slaapkamers, badkamer, berging, techniekruimte en een 2e toilet. Naast de loggia worden er in het schuine dakvlak grote dakramen geplaatst.

De koopappartementen op de tweede verdieping kenmerken zich door een ruime woning-plattegrond en zijn eveneens levensloopbestendig uitgevoerd.
Ook deze appartementen zijn via de lift en/of de betonnen trap aan de noordzijde bereikbaar. De voordeur bevindt zich aan de galerij-zijde. Elk appartement beschikt over een woonkamer met loggia, keuken, twee slaapkamers, badkamer, berging en een 2e toilet. Naast de loggia worden er in het schuine dakvlak grote dakramen geplaatst. De woonkamer en de slaapkamer worden d.m.v. kozijnen vanaf de onoverdekte galerij van extra licht voorzien.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 202.000,- - € 269.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 80 m² t/m 120 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 16 Vrij 16 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement
Route van naar , 8381 Vledder
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.