Mijn favorieten

De Hildenberg

Op zoek naar een luxe recreatie villa in Appelscha?

Roelof Berg Makelaardij biedt luxe villa's te koop aan op Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha!

Buitenplaats De Hildenberg ligt net buiten Appelscha, op een prachtige locatie! Het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold ligt naast de deur. Het Nationale Park ligt op de grens van Friesland en Drenthe en is één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Het garandeert u urenlang wandelen en fietsen.

Buitenplaats De Hildenberg zorgt dus voor een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Maar Buitenplaats De Hildenberg biedt méér: het park telt uitsluitend luxe villa's in typerende Friese en Drents-Saksische stijl. Allemaal stijlvol ingericht en in het bezit van grote, vrij gelegen tuinen. Een flink aantal woningen is rietgedekt. De diverse woningtypen dragen prachtige namen als Dagpauwoog, Keizersmantel, Aurelia e.d. 

Dwars door het villapark slingert een uitdagende 9-holes golfbaan die geschikt is voor beginnende én ervaren golfers! Vanuit de meeste tuinen kijkt u uit over de prachtige golfbaan die tussen de woningen door loopt. De straatnamen op De Hildenberg dragen toepasselijke namen als Koele (bunker), Gruun (green) en Roegte (rough) e.d..

Een villa is uiteraard zeer geschikt voor eigen gebruik. Verder zijn er uitstekende verhuurmogelijkheden die een aantrekkelijk rendement kunnen bieden.

Een eigen villa op Buitenplaats De Hildenberg biedt u een luxe vakantie zonder zorgen, midden in een van de mooiste gebieden van Nederland!