Mijn favorieten

Op zoek naar een chalet in Hoogersmilde?

Roelof Berg Makelaardij biedt chalets te koop aan op camping De Horrebieter!

Op een heel bijzondere plek aan de rand van Nationaal Park Drents Friese Wold, met z'n fraaie bossen, vennen en zandverstuivingen, ligt Camping De Horrebieter. Een gastvrije camping vlakbij dit prachtige natuurgebied met z'n vele fiets- en wandelmogelijkheden.

De Horrebieter biedt 150 goed onderhouden en fraai gelegen toeristische- en seizoenplaatsen. De plaatsen zijn gesitueerd op zowel groene grasvelden als halfbeschut onder de bomen. 

Middelpunt van Camping De Horrebieter is het natuurlijke meer. Dit meer is prima te gebruiken als buitenzwembad met apart peuterbad, welke naast verfrissing ook ontspanning biedt. Heerlijk zwemmen en zonnen. Kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, de waterglijbaan van 53 meter, de tipping bucket of bij één van de recreatie activiteiten die in het hoogseizoen worden georganiseerd door ons recreatieteam.

De tieners hebben hun eigen chill plekken en voor hun worden speciale dingen georganiseerd waaronder lasershows met hun favoriete muziek.Voor een gezellig samenzijn is het terras aan het meer een ideale plaats of "De Caribbean Plaza" onze multifunctionele recreatieruimte. Tevens vindt u hier een Amsterdams cafe, een cafetaria met terras met o.a. dagelijks verse warme broodjes (op bestelling) die eventueel bij u bezorgt worden.Daarnaast is er een wasserette, wat uw vakantiegemak alleen maar vergroot!

Wilt u meer informatie of een bezichtiging? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Roelof Berg Makelaardij is u graag van dienst!

Woning van de maand