Mijn favorieten

Hunerwold State

Op zoek naar een luxe recreatie villa in Wateren?
Roelof Berg Makelaardij biedt luxe bungalows te koop aan op Landal Hunerwold State in Wateren!
Direct grenzend aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold vindt u Landal Hunerwold State, een bungalowpark met 97 luxe bungalows. Het Nationale Park ligt op de grens van Friesland en Drenthe en is één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Het garandeert u urenlang wandelen en fietsen.
Hunerwold State  zorgt dus voor een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Maar Hunerwold State biedt méér: er staan enkel vrijstaande woningen. Er is een receptie met o.a. toeristische informatie, een restaurant en een mini-supermarkt  e.d.  Verder is er een verwarmd overdekt zwembad met kinderbad  (op direct naastgelegen camping d'Olde Lantschap).
 
Landal Hunerwold State beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speeltuin, een openluchttheater, een overdekt verwarmd zwembad en buitenbad voor de kinderen op de naastgelegen camping. Probeer ook eens met de kinderen een visje te vangen in de ruim opgezette visvijver.
 
Een vrijstaande bungalow, met de uitvoeringsmogelijkheden luxe of comfort, is uiteraard zeer geschikt voor eigen gebruik. Verder zijn er uitstekende verhuurmogelijkheden via Landal die een aantrekkelijk rendement kunnen bieden. Ook kunt u denken aan een gecombineerd gebruik van verhuur en eigen gebruik.
Een eigen, tweede woning op Landal Hunerwold State biedt u een luxe vakantie zonder zorgen, midden in een van de mooiste gebieden van Nederland!
 

Woning van de maand