Mijn favorieten

Landgoed 't Wildryck

Op zoek naar een luxe recreatiewoning of chalet in Diever?

Roelof Berg Makelaardij biedt luxe bungalows en chalets te koop aan op Landgoed 't Wildryck!


Op het landgoed staan 147 vrijstaande landhuizen en diverse chalets. Verdeeld over het rustieke landschap van bos en heide. Alle comfortabele boerderijtypes en chalets hebben royale percelen grond, sommige liggen aan de bosrand, andere op een heuvel.

Landgoed 't Wildryck ligt niet alleen prachtig verscholen in de Drentse natuur, het ligt ook nog eens in een omgeving die bij uitstek geschikt is om te ontdekken. Met de nationale parken Drents Friese Wold en Dwingelder Veld als achter- en voortuin en de dorpen Diever en Dwingeloo in de directe omgeving. Door de bezienswaardigheden in de omgeving is recreëren in dit gebied wel erg aantrekkelijk. De gezellige steden Meppel en Assen liggen op ca. 25 km. Verder zijn er diverse attracties in de buurt zoals het Noorder Dierenpark te Emmen, Speelstad Oranje in Beilen, Museumdorp Orvelte en natuurlijk het waterrijke Giethoorn. Kortom: rust en ruimte zijn de kernwoorden van dit park.

Landgoed ‘t Wildryck is voorzien van alle faciliteiten en heeft een mooi binnenzwembad. Ook voor de kinderen is een verblijf op dit park een leuke ervaring. Volop ruimte om te spelen terwijl u van alle rust geniet. Het centrumgebouw van Landgoed 't Wildryck biedt plaats aan diverse horecavoorzieningen waaronder het Pannenkoeckenhuys ’t Wildryck. Bij de receptie en in het restaurant kunt u enkele boodschappen doen. Voor actieve gasten zijn er fietsen, diverse sportbanen, zoals een all-weather tennisbaan en vele fiets- en wandelroutes vanaf het park.


Bij Roelof Berg Makelaardij is het park goed bekend en wij leiden u er graag rond.

Woning van de maand