Mijn favorieten

Verkoop

Roelof Berg Makelaardij in Diever (Drenthe) helpt graag bij de verkoop van je huis, vakantiewoning of bedrijfspand in plaatsen als Diever, Dwingeloo, Vledder, Havelte, Appelscha, Smilde. Wij zijn lid van de NVM Vakgroep Wonen en de Vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed.

Onder genot van een goede kop koffie maken we graag kennis met jou en jouw toekomstplannen over wonen. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met het te verkopen object en de termijn die je in gedachten hebt voor de verkoop. Voordat jij je woning in de verkoop zet, wil je vanzelfsprekend eerst een reëel beeld hebben van de mogelijke verkoopopbrengst. Wij komen vrijblijvend bij je langs om de waarde van de woning te bepalen, een vraagprijs te adviseren en uit te leggen hoe het verkoopproces werkt. In aanvulling op het gesprek ontvangt je een schriftelijke uitwerking en onze offerte.

-  Eerlijk en onafhankelijk advies
-  Uitgebreide kennismaking en oprechte interesse
-  Realistische vraagprijs in overleg met de opdrachtgever
-  Helder afspraken
-  Onderhandeling met één kopende partij tegelijk
-  Groot netwerk met geïnteresseerden
-  Flexibele contacturen

Veel gestelde vraag: Kan ik zelf niet mijn huis verkopen? Een woning verkopen is waarschijnlijk niet je dagelijkse taak. Er komt nogal wat kijken bij het verkopen van een woning, vooral op juridisch gebied. Wij hebben als verkoopmakelaar jarenlange ervaring en presenteren je woning op een professionele manier.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring