Mijn favorieten

Verkoop

Roelof Berg Makelaardij in Diever (Drenthe) is u graag van dienst bij de verkoop van uw huis, vakantiewoning of bedrijfspand in plaatsen als Diever, Dwingeloo, Vledder, Havelte, Appelscha, Smilde. Wij zijn lid van de NVM Vakgroep Wonen en de Vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed.
 
In een uitgebreide kennismaking vernemen we graag van u wat uw toekomstplannen zijn over wonen en uw nieuwe thuis. Wat uw ervaringen zijn met het te verkopen object en welke termijn u in gedachte heeft voor de verkoop. Na een uitgebreide inspectie van uw huis, recreatieobject of bedrijfsobject wordt een adviesverkoopprijs bepaald en in overleg met u wordt uiteindelijk de vraagprijs vastgesteld. U kunt erop vertrouwen dat de verkoop van uw woning bij ons in goede handen is.
 
De gesprekken die wij met u voeren over de verkoop van uw object leiden tot heldere afspraken over courtage en verkoopbegeleiding. Daarnaast kunt u ervan op aan dat een onderhandeling met de ene kopende partij eerst wordt afgerond, voordat een andere partij kan gaan bieden. Wij houden van open communicatie met onze opdrachtgevers en geven u een eerlijk en onafhankelijk advies.
 
Uw woning of bedrijfspand wordt landelijk gepresenteerd aan potentiële kopers, via www.funda.nl. Daarnaast presenteren wij uw woning ook op onze eigen website, in de etalage van ons uitstekend gelegen kantoor, in folders en in diverse etalages. Verder hebben wij cliënten die zoekopdrachten bij ons geplaatst hebben en die we voortdurend op de hoogte houden van het actuele aanbod. Wij doen er alles aan uw object te verkopen binnen de aangegeven termijn en de gewenste prijs.
 
Wilt u ook uw woning laten verkopen door iemand aan wie u met een gerust hart de sleutel durft mee te geven?
Neem dan contact met ons op 0521-571126 of info@roelofberg.nl

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring