Mijn favorieten

Wie zijn we?

Roelof Berg Makelaardij is een full service NVM-makelaarskantoor in de prachtige regio Zuidwest Drenthe.
 
Bij ons op kantoor in Diever vind je maar liefst 2 NVM-makelaars, 1 assistent-makelaar, 2 binnendienstmedewerkers, 1 marketingmedewerker en lekkere koffie. Met al onze opdrachtgevers communiceren we op vriendelijke, open en eerlijke wijze. Ook geloven we in de kracht en inzet van sociale media en van visuele middelen ter promotie van ons aanbod. We zijn flexibel, ondernemend en werken met veel enthousiasme. Daarnaast houden we van aanpakken! We zijn alleen tevreden met het maximale resultaat.


Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van de woningmakelaardij. Met een gedreven team van professionals assisteren we onze particuliere klanten vol overgave. Ook voor jouw “tweede huis” kan Roelof Berg Makelaardij veel voor je betekenen! Onze makelaars hebben ruime ervaring in de markt van vakantiewoningen. Wij adviseren jou dan ook graag bij de aan- of verkoop van een chalet, vakantiewoning of recreatievilla.

Sinds enkele jaren zijn wij aangehaakt bij Buitenstate, het samenwerkingsverband tussen makelaars die zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied. Door deze specialisatie in landelijk wonen heeft Buitenstate het grootste aanbod vrijstaande woningen in het buitengebied te koop staan!

Ons kantoor is sinds 2004 gevestigd in het historische centrum van Diever. Als NVM-makelaarskantoor investeren we continue in de ontwikkeling en bijscholing van onze medewerkers. Zo zijn en blijven we altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak. Uiteraard wonen onze medewerkers zelf ook heel graag in de regio, zodat we zelf weten waar wat te beleven is en bovenop de markt zitten.

Wij kijken uit naar een nadere kennismaking met jou! Je kan ons bereiken via 0521-571126 en info@roelofberg.nl. Of loop gerust van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur binnen bij ons moderne kantoor aan de Kruisstraat 10a in Diever. Wij komen ook graag bij je thuis voor een kennismaking.

Wij hopen je voor een nadere kennismaking te mogen begroeten!


Team Roelof Berg Makelaardij