Mijn favorieten

Wie zijn we?

Roelof Berg Makelaardij is actief in­­ Zuidwest Drenthe. Een prachtig (werk-) gebied met Nationale Parken als het Drents-Friese Wold­ en het­­ Dwingelderveld. De makelaars van Roelof Berg Makelaardij zijn thuis in de karakteristieke plaatsen als ­­Dwingeloo, Diever, Vledder en Havelte. Ook over de grens met ­Friesland­ weten zij goed de weg… ­

Voor een betrouwbaar advies en vakkundige begeleiding bij aan- of verkoop bent u bij Roelof Berg Makelaardij aan het juiste adres. Het kantoor heeft met Roelof Berg en Alderik Vos­ twee ­­gecertificeerde makelaars/taxateurs en een stabiele binnendienst.­


Ook voor uw 2e thuis kan Roelof Berg Makelaardij veel voor u betekenen!­ Onze makelaars hebben ruime ervaring in de recreatiemarkt. Ook voor­de aan- en verkoop van een ­chalet, recreatievilla of­ vakantiewoning bent u bij ons aan het juiste adres.
Welbewust is gekozen om onder de vlag van de NVM te opereren. Wij zijn lid van de Vakgroep Wonen en de Vakgroep­­ Agrarisch & Landelijk Vastgoed­ van NVM. Het NVM logo staat borg voor kwaliteit en actualiteit. De kennis van de NVM makelaars wordt voortdurend geoptimaliseerd met cursussen en seminars. Daarmee weet u zeker dat Roelof Berg Makelaardij van alle nieuwtjes en wettelijke veranderingen op de hoogte is.

Geschiedenis:
Roelof Berg, geboren en getogen in Wittelte, ­is oprichter en naamgever van het makelaarskantoor.­ Hij runde twintig jaar lang zijn eigen melkveehouderij. Roelof is de makelaardij ooit ingerold als WOZ taxateur. Met jarenlange ervaring in de agrarische makelaardij en de woningmakelaardij is hij sinds 1 mei 2004 de trotse eigenaar van Roelof Berg Makelaardij. Sinds 1 april 2015 is Alderik Vos, tevens NVM-makelaar, de trotse ­mede-eigenaar van het makelaarskantoor.

Toekomst:
Roelof Berg Makelaardij zal ook in de toekomst haar naam als de makelaarskantoor in het ­­landelijk gebied waarmaken. Genieten van de omgeving en kwalitatief wonen wordt steeds belangrijker in deze 24 uurs-economie. Roelof Berg Makelaardij kent haar klanten en kan ze in hun behoefte voorzien om te genieten van de rust en ruimte in ­Drenthe!!
Het kantoor aan de ­­Kruisstraat 10a in Diever is op alle werkdagen zonder afspraak geopend. U bent­­ van harte welkom! Ook komen wij graag bij u thuis. Belt u dan voor een afspraak.