Mijn favorieten

Woningpresentatie


Woning presentatie
Met de juiste presentatieproducten trekt de woning meer serieuze bezoekers. Om uw woning succesvol te verkopen hebben wij extra hulp ingeschakeld van visualisatie professionals, experts binnen hun eigen werkveld.
 
Fotografie
Met de verzorgde woningfotografie geeft de woningpresentatie een realistische impressie van de woning. Met de 360 graden tours die wij laten maken lijkt het net of je midden in de woning staat. Met deze beleving kan je de indeling van de woning optimaal ervaren. Het is ook mogelijk om de 360 tour met Virtual Reality te bekijken! Verder nodigt de hoogtefotografie, door het verrassende perspectief, geïnteresseerden uit de woning nog beter te bekijken. “De perfecte blikvanger voor Funda!”
 
Video
Bewegende beelden trekken de aandacht van de potentiële bezoeker en geven de sfeer van de woning optimaal weer. Daarnaast krijgt de woning op Funda een hogere beoordeling als er een video in het pakket zit. Met deze hoge beoordeling is de woning beter zichtbaar voor de Funda bezoekers. “Bewegende beelden triggeren kijkers sneller om een afspraak te maken voor een bezichtiging.”

Plattegrond
De bouwtekeningen van uw woning laten wij netjes uitwerken door onze professionele partner. De strakke plattegronden maken de woning overzichtelijk en tot op de millimeter nauwkeurig. Geen bouwtekeningen? Geen probleem, wij laten de woning inmeten en zorgen voor een correct meetrapport.
 

 


Woning promotie
Om uw woning onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek maken wij gebruik van een aantal mediakanalen.
 
Funda
Een platform waar alle woningzoekers van Nederland veel tijd op doorbrengen. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Jouw woning wordt met een passende woningpresentatie op Funda geplaatst, zodat de woning vindbaar is voor alle Funda bezoekers. Deze woningpresentatie is inclusief de fotografie, video en plattegronden.
 

Facebook
Via Facebook proberen wij meer aandacht te krijgen voor de woning. Op Facebook kunnen betrokkenen de woning delen en op die manier meer aandacht naar de woning trekken. Daarnaast heeft adverteren op Facebook het voordeel dat we zelf de doelgroep kunnen instellen.
 

Website
Iedere woning is natuurlijk ook op onze eigen website te vinden. Op een overzichtelijke manier staat alle informatie over de woning op website vermeld. De websitebezoeker kan gemakkelijk zelf de brochure downloaden en een bezichtiging bij ons inplannen.
 

Brochure
De brochure wordt zorgvuldig samengesteld en heeft de uitstraling van een modern tijdschrift. In de brochure is alle informatie over de woning te vinden van de vragenlijsten tot de kadastrale gegevens.