Mijn favorieten

Beschrijving van het kantoor en geschiedenis

Roelof Berg Makelaardij­ in Diever (Drenthe) is de­ NVM ­makelaar voor verkoop, aankoop of taxatie van uw huis of (recreatie-) woning in het landelijke gebied van Drenthe! Wij hebben een­ groot aanbod, ook voor u is er vast een ­vrijstaande woning, woonboerderij,­­ recreatiewoning te vinden. Zelfs nieuwbouw en agrarisch vastgoed ontbreekt in onze portefeuille niet.


Roelof Berg Makelaardij is actief in­­ Zuidwest Drenthe. Een prachtig (werk-) gebied met Nationale Parken als het Drents-Friese Wold­ en het­­ Dwingelderveld. De makelaars van Roelof Berg Makelaardij zijn thuis in de karakteristieke plaatsen als ­­Dwingeloo, Diever, Vledder en Havelte. Ook over de grens met ­Friesland­ weten zij goed de weg… ­
Voor een betrouwbaar advies en vakkundige begeleiding bij aan- of verkoop bent u bij Roelof Berg Makelaardij aan het juiste adres. Het kantoor heeft met Roelof Berg en Alderik Vos­ twee ­­gecertificeerde makelaars/taxateurs en een stabiele binnendienst.­

 

Sinds het voorjaar van 2016 zijn wij aangesloten bij Buitenstate. Buitenstate is een keurmerk dat alleen wordt verstrekt aan die makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid bij de koop en verkoop van woningen in het buitengebied. Door de krachten van deze makelaardijen te bundelen, treft u op www.buitenstate.nl het grootste aanbod Buitenstates van heel Nederland aan.

 

De huizen die wij met ons Buitenstate concept te koop aanbieden zijn vrijstaande woningen in een landelijke omgeving. Het is wonen met een beleving van rust en ruimte. U kunt hierbij denken aan een woonboerderij, villa, landgoed of ander vrijstaand huis. Veelal zijn dit niet alledaagse woningen die om een specifieke benadering vragen. En die biedt Roelof Berg Makelaardij u graag! Iedere Buitenstate is unieke en vraagt om een maatwerk aanpak, die krijgt u bij ons.

Ook voor uw 2e thuis kan Roelof Berg Makelaardij veel voor u betekenen!­ Onze makelaars hebben ruime ervaring in de recreatiemarkt. Ook voor­de aan- en verkoop van een ­chalet, recreatievilla of­ vakantiewoning bent u bij ons aan het juiste adres.
Welbewust is gekozen om onder de vlag van de NVM te opereren. Wij zijn lid van de Vakgroep Wonen en de Vakgroep­­ Agrarisch & Landelijk Vastgoed­ van NVM. Het NVM logo staat borg voor kwaliteit en actualiteit. De kennis van de NVM makelaars wordt voortdurend geoptimaliseerd met cursussen en seminars. Daarmee weet u zeker dat Roelof Berg Makelaardij van alle nieuwtjes en wettelijke veranderingen op de hoogte is.

Geschiedenis:
Roelof Berg, geboren en getogen in Wittelte, ­is oprichter en naamgever van het makelaarskantoor.­ Hij runde twintig jaar lang zijn eigen melkveehouderij. Roelof is de makelaardij ooit ingerold als WOZ taxateur. Met jarenlange ervaring in de agrarische makelaardij en de woningmakelaardij is hij sinds 1 mei 2004 de trotse eigenaar van Roelof Berg Makelaardij. Sinds 1 april 2015 is Alderik Vos, tevens NVM-makelaar, de trotse ­mede-eigenaar van het makelaarskantoor.

Toekomst:
Roelof Berg Makelaardij zal ook in de toekomst haar naam als de makelaarskantoor in het ­­landelijk gebied waarmaken. Genieten van de omgeving en kwalitatief wonen wordt steeds belangrijker in deze 24 uurs-economie. Roelof Berg Makelaardij kent haar klanten en kan ze in hun behoefte voorzien om te genieten van de rust en ruimte in ­Drenthe!!
Het kantoor aan de ­­Kruisstraat 10a in Diever is op alle werkdagen zonder afspraak geopend. U bent­­ van harte welkom! Ook komen wij graag bij u thuis. Belt u dan voor een afspraak.

Roelof Berg Makelaardij voor uw ­­Thuis, in het landelijk gebied!

Roelof Berg Makelaardij

Kantoor Vestiging Roelof Berg Makelaardij

Adresgegevens

Kruisstraat 10 A
7981 AR Diever
0521-571126
0521-571115
KvK nummer: 70538360
BTW nummer: 1160.58.857.B03
werkdagen 08.30 - 17.00

Routeplanner