Mijn favorieten

Aankoop

Huis of recreatiewoning kopen? Roelof Berg Makelaardij in Diever (Drenthe) uw NVM aankoopmakelaar! Roelof Berg Makelaardij helpt u graag bij uw zoektocht naar een (tweede) woning in Drenthe. Ons werkgebied heeft prachtige Drentse plaatsen als Dwingeloo, Vledder, Havelte, Appelscha, Smilde.

­

­

Het kopen van een woning of vakantiehuis is in de meeste gevallen gebaseerd op emotie. Een zakelijke begeleiding en de juiste waardering van het onroerend goed is van groot belang! De NVM makelaars Roelof Berg Makelaardij (NVM) zijn deskundig, hebben veel ervaring en kennis van de plaatselijke woningmarkt en het landelijk gebied. Roelof Berg makelaardij is lid van de vakgroep Wonen en de Vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed van de NVM.
 

­

­

Ook voor de aankoopbegeleiding van uw 2e thuis bent u bij ons aan het goede adres, onze makelaars hebben ruime ervaring met de aankoop van chalets, bungalows en vakantiewoningen.
 

­

­

­Wij kunnen u veel geld, tijd en problemen besparen! De aankoopmakelaar verdient zichzelf meer dan terug door:

  • aankoop tegen een realistische prijs
  • belangrijke informatie over de woning, zoals gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat,    bestemmingsplan, verontreiniging e.d.
  • vakkundig onderhandelen
  • behartiging van alleen ùw belang­

Zoekt u een makelaar die in het aankoopproces met u meedenkt en zoekt naar creatieve oplossingen?­Neem dan contact met ons op 0521-571126 of info@roelofberg.nl
­

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring